Vintercup del 2

Idag var det andre del av vintercup’en som stod for tur! Både jeg og Liz var ladet og endelig friske 🙂 Uheldigvis har kusefetterinne, Victoria blitt syk og derfor måtte jeg steppe inn som fører for Jazz idag. Han er av rasen mittelspitz og er født etter Liz, som vil si at han er under 3 år..

Målet for meg og Liz var å ha det morsomt, prøve å fungere og få til både bra fart og felt på stige og vippa.

Liz sitt første løp siden sist hun var frisk var dette:

Hun fungerer og funker! Feltet på stigen var herlig og jeg kan ikke være mer stolt av det 🙂 Med minimal trening var dette en super opptur. Det å diske etter slalomen ved å gå inn i feil rørinngang var «just piss off». Sånn er det og synd, fordi løpet var bra! Løsningen på starten var jeg også fornøyd med – *kort sving*

Det siste løpet for Liz var åpen hopp, som jeg syntes var en vanskelig til å være åpen! Meeen, vi tok «utfordringen» på strak arm 🙂

Hva kan man si? Åpen baner er «just for fun» og det er bare å gi guts 🙂 Var veldig usikker på hvordan jeg skulle føre Liz, i en slik fart-teknisk-bane er det vanskelig å finne ut hva som er best for Liz. Heldigvis følte jeg at vi traff det som var oss, i denne banen!

Jeg regner med at det eneste som gjorde at førsteplassen glapp var en «laaang» sving etter rør nr. 2 – svingen før pølsa. Sånn går det når jeg ikke gir beskjed..

Det å gå med Jazz var veldig rart, han har ikke farten som en sheltie noe gjør at jeg lå langt frem (fordi jeg er vant til å måtte kunne spare og tjene mine tideler foran). Så, hvis man ser bort ifra det var han kjempe flink 🙂 Han forstår, eller prøver å forstå. Jeg skjønnet at det er vanskelig for han! 

Her er iallefall et av løpene hans:

Min disk, jeg viser jo med rumpa rett inn i «riktig» rørinngang!

Vanskelig å få bra plassering med feil i åpen hopp klassen, men vi kom igjennom 🙂

Jeg er iallefall fornøyd med hundene jeg gikk med

Hilsen Silje & Liz

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s