Vintercup del 1

I helgen var det oppkjøring til Moelv og første stevnet etter nyttår! Liz var veldig flink, jeg derimot var ikke flink. Liz gjorde det hun fikk beskjed om i alle løpene sine! Jeg var ikke på nett og hadde mange andre tanker i hodet ettersom jeg gikk opp til teoriprøven på bil idag og jeg besto 😀 Dessverre måtte dette gå utover Liz..

Første løp ut var agility 3 liten: 
Banen var kjempe fint og satt av Gondola 🙂 Jeg fant ut at jeg hadde breefet feil før slalommen i det Gondola blåser oss deltagere ut av banen – men det var ikke noe problem, var ikke den vanskeligste svingen så vi hentet det fint inn med en kortkort sving! Resten av banen gikk supert og vippa var ikke noe problem (YES!). Min tabbe kommer i det vi skal over stigen når jeg står i veien.. Jaja, når først en ting gikk galt – ble alt feil.. Snurr film:
aaBwpuqksqA

Det andre løpet vi gikk var åpen hopp: 
Banen var knall for ekvipasjer i alle klasser! Hadde nemlig fler kursdeltagere som debuterte i helgen 😉 Igjen, klarer jeg å rote det til. Denne gangen med at jeg ikke klarer å trekke tilbake hunden min etter å ha sendt den.. ARGGGHH
Veldig fornøyd med løsningen i starten av banen, fordi det var jeg usikker på.
Det sto imellom:

  • Løpe med fra starten og hele tiden pushe farten bakfra rundt hinder nr.3. Planen var å trekke til meg hunden igjen etter at hinder nr. 3 var gjennomført, men det fikk vi aldri til..
  • Sette igjen Liz på starten og kalle inn over de to første hinderne.
Dere ser vell hvilken løsning vi valgte:
dk366H0BCng
Generelt det jeg er mest stolt over i helgen er vippa til Liz!  Hun viste driv og iver over hele vippa, noe som vi har trent på nå i hele julen og ingenting er mer morsomt enn å se fremgang 😉 
Hilsen Silje & Liz

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s