Lazy day’s

20120116-223823.jpg

Hei alle mennesker!

Etter den gode starten på 2012 som var sist blogginnelegg, så har det bare gått bedre å bedre innen hundetreningen 🙂

Agility:
Vi jobber med stige, vippe og svinger – ja, svinger! Det må vell være første gangen på lenge? Liz har alltid hatt korte svinger, dette førte til at det ble noen riv gjennom sesongen 2011. Sitat fra Liz: «Jeg kan like gjerne hoppe rundt og mellom hindervingen for å komme fortere til mamma’en min, jeeeg!» Jeg har hatt fler finulige løsninger på hvordan Liz har klart å komme seg mellom hindervingen.. Lille jenta mi 🙂 Svingene går iallefall bedre med en liten finpuss etter forje trening som var på lørdagen. Vi jobber også med stigen, selvføgelig løpene pluss at vi jobber med reserveløsningen vår. På vippa jobber vi med at Liz skal løpe helt frem til tuppen, noe som ikke er så lett ettersom hun har flydd av litt for mange ganger.. Har derfor jobbet med fler teknikker som ser til å funke 😀

Vi har også søkt oss inn til bruttolandslaget! Blir gøy å se hvordan det systemet blir 🙂

Lydighet:
Vi har som mål nå å trene lydighet kontinuelig hver eneste tirsdag i to timer før jeg skal instruere agility 🙂 Hjemme har vi fortsatt å jobbe med targeting, slik at vi kan jobbe oss videre med noen klasse 2 øvelser som fremmadsending til rute o.l. Apport er også noe som er vårt enorme prosjekt! Jobber nå med klikker og massemasse godbiter, som ser ut til å fungere men det tar så veeeeldig lang tid. At det tar lang tid får jeg vell ikke bry meg om, vi får håpe at når hun først kan det så sitter det!!!

Hund – skole:
På skolen trener vi nå agility i en innendørshall på Sinsen, med instruktører fra shk! Skoleopplegget kunne ikke bli bedre 🙂 Trene agility i skoletiden a, gitt? FUN
Ved siden av dette prøver læreren vår å få tankene på helt andre ting, nemlig spesialsøk. Vi skal nemlig ha et prosjet om å få vår hund til å søke på endten kantareller eller muggsopp (?). Dette blir kjempe morsomt! Gleder meg til å starte på noe helt nytt både for meg og Liz.

Livet:
Grunnet mitt fravær her inne en periode er pga oppstart på skolen igjen. Det har vært siste innspurt for 1. termin med masse (alt er relativt) prøver og innleveringer. Treninger med parti og instruktør har også startet og jeg liker å ha en periodeplan for kurs, denne måtte derfor lages.
Jeg fyller jo snart 18 år også, myndig å greier! Mye av fritiden som ikke brukes på hund (ca. 2 timer om dagen) går til lesing til teorien på bil. Har som mål å ha lappen innen sommerferien, om ikke tidligere!

Uken har nettopp startet og i morgen er første lydighetsøkt og dagen deretter agility og dagen etter der igjen agility også! Puhuuu
– Hold tunga rett i munnen 😉

Ønsker alle en finfin uke.

Hilsen Silje & Liz

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s