Dilemma for 2012

Nå mens jeg har vært på fjellet har uttaksreglene for 2012 kommet! Jeg syntes reglene var bedre enn det de var ifjor 🙂

Neste år vil de sende ned 4 ekvipasjer til VM. Det å være fjerdemann når de sendte 3 var veldig kjipt.. Sikkert like kjipt som å være den femte når de sender 4 nedover.
Noe annet som er nytt for neste år er at de vil danne en bruttotropp, dette virker positivt og man må søke for å bli med på denne troppen. De som kommer med på bruttotroppen er de som kan konkurrere og vil satt i lys på uttaksstevnene (slik det ble gjort på Stav) Dette er slik jeg forstod det (?) Neste år har også de som bestemmer klart å spre uttaksstevnene godt rundt om på kartet vårt! Kjempe bra 🙂

Nye regler blir selvfølgelig oppstyr. Mange er missfornøyde, men det var mange som var det ifjor også. Aldri er noe bra nok, virker det som! Jeg driver med agility for å ha det gøy med min hund og det har jeg også! Uansett om det er oppstyr eller ikke.

Etter at disse nye reglene har kommet frem er det også to dilemmaer som har dukket opp:

Dilemma 1:
Fra 1-3. Februar skal jeg være med å jobbe på Femundsløpet gjennom skolen. Helgen 4-5. Februar er det da Moelvenstevne som er en del av uttaket. Ettersom jeg da er borte fra onsdagen til fredagen vil det si at det ikke blir den vanelige treningen som vi vanligvis ville hatt før et stevne.
Ingen løsning funnet på dilemmaet (enda) Må ta en prat med min hundelærer!

Dilemma 2:
Helgen 10-11. Mars er det stevne i Drammen (?) Problemet er at jeg er i England (Crufts) fra 8-10 Mars.
Løsning nr. 1: Droppe hele stevnet og få mindre resultater til uttak. Dette er ikke med som et uttaksstevne men ja, dere skjønner! Just in case..
Løsning nr. 2: Dra ned på stevnet på søndagen 11. Mars og få med meg en dag istedet for ingen? Dette er den løsningen jeg stemmer for! 🙂

Nå klør jeg i fingerene til å begynne å starte og trene igjen 🙂

– Silje & Liz

Ettersom det er den siste dagen i 2011 så vil jeg ønske alle venner og kjente: God nytt år!

En kommentar om “Dilemma for 2012

  1. For meg er ikke problemet selve endringene i reglene, men at de lager nytt regelverk uten høring, midt i gyldighetstiden til det forrige regelverket, helt uten forvarsel, og at vi ikke fikk vite noe før etter at kvalifiseringsperioden for søknad er slutt! Sånn kan man bare ikke gjøre, det er vanvittig arrogant, og på grensen til misbruk av makt…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s