Stikker til snøen!

Nå er jula over for oss alle! Ribbefettet som har satt seg fast på kroppen skal nå vekk 🙂 Imorgen drar vi opp til en leid hytte på Gol. Her skal vi stå masse på ski!

Dette tyder på at det vil bli lite agilitytrening, dessverre. Vi kommer sterkere tilbake når sesongen starter 😉 Siste agilitytrening før jul ble gjennomført alt for lenge siden, men vi har vært flinke å trent lydighet (som hjelper på samvittigheten)

Jula har vært fin, men som vanelig med stress. Tror jeg kan telle på en hånd de gangene jula ikke har vært stressende, får håpe det blir bedre når jeg blir over 18 år. Sånn er det å være skillsmissebarn..
Julaften ble feiret hos pappa og i år var det like mange gaver som årene før. Lillesøster på 3 år ble nesten sliten av all ventingen på nissen og gavene 🙂 Liz liker ikke nissen iallefall, det har vi fått erfart gjennom årene vi har hatt henne.. Noe som var nytt i år for Liz var alle gavene hun fikk! Tilsammen fikk hun 3 leker (som falt i smak veldig fort) og masse å tygge på. Jeg vet om ei jente som var dårlig i magen 1.juledag og som måtte hoppe i dusjen.

20111226-222222.jpg

Vi snakkes senere!
Silje & Liz

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s