Instruktørkurs med Lee Gibson

I helgen har jeg og min lille pels vært på kurs med Lee Gibson. Gjennom hele kurset ble det fler ord repetert! Forbered, fullfør, SEND!

Lee har bc, jeg har sheltie. Det er stor forskjell på dette! Mye av kurset omhandlet å sende hunden, slik at fører fikk bedre tid til å plassere seg. Derfor hadde jeg i løpet av hele kurset lyst til å kappe av meg beina ved knærne, slik at jeg kunne sende.. Det er vanskelig for meg å sende hunden min når det er jeg som er motoren – ja, det hører dumt ut, men jeg har så lange bein. Jeg skjønner at det er viktig å trene på dette med en stor hund som jobber mer alene.  Målet vårt ble da å øve på å sende og stikke.
Jeg vet at min hund løper max når jeg løper og ikke er stillestående, derfor øvde vi på dette. MYE!
Utrolig nok klarte vi å fullføre det å sende og stikke i løpet av søndagen og delvis lørdagen også 🙂 Super fornøyd!

Ved siden av dette jobbet vi mye med å finne den linjen som gir mest flyt og den korteste svingen. Jeg fikk en fin pekepinne på hvordan jeg skal plassere meg – dette har vi kunnet, men det mye som går ut av hjernen når det er så mye annet som kommer inn ditt. (Ja, faktisk)

Mye er blitt lært og vil bli lagret bak i harddisken om det blir brukt får vi se, men vi har iallefall lært noe og Lee var en utrolig flink instruktør!

Imorgen er det partitrening igjen og agility på planen 🙂

– Silje & Liz

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s