Besøk hos doktor Dyregod

Idag er det ikke Silje som bestemmer! Jeg, Liz skal skrive til dere 🙂

I ettermiddag, etter at jeg hadde sittet i buret mitt hele dagen og mamma’en min hadde kommet hjem dro vi til en slem mann..
Jeg fikk hele 2 stikk i nakken min. Det gjorde litt vondt, men jeg er jo den store jenta til mamma så jeg måtte bare bite sammen tennene mine. Mamma maste om at det kun var for mitt egent beste og hun fortalte også noe så fælt som atte hvis jeg IKKE tok sprøyten så fikk jeg ikke konkurrert i utlandet neste år. Selvfølgelig har jeg lyst til det 🙂

Pølsa, eller jokke-bukken min (Synne) var også med! Hun har kastet opp og ikke bæsjet helt normalt de siste dagene. Hun har til og med gjort fra seg inne! At hun får lov?! Idag gjorde hun det i buret også, så jeg måtte sitte med den stanken ved siden av meg i hele dag..
Denne mannen i frakk og briller fant ut at den lange hunden hadde vondt i magen sin, derfor skal hun få en ny mat som kommer i boks! Den maten luktet sååå godt 🙂 Skulle ønske jeg også hadde vært syk i magen..

I morgen skal jeg og mamma’en, sammen med Kristine og Kira være i Oslo Spektrum og representere skolen jeg går på! Det er jammen ikke mange hunder som går på skolen, men jeg kan stolt si at det er super morsomt!

Nå må jeg tilbake for å sove litte grann.

Vi snakkes sikkert senere!

HILSEN LIZ

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s