Det var en gang et agilitymiljø..

Ja, jeg lovte at neste innlegg ville bli om underlaget til NKK, men nå er det ikke bare underlaget til NKK som er hovedtemaet her: Miljøet! Hvordan har det blitt?

I høstferien ble jeg tagget i et bilde på facebook. Bilde omhandlet NKK og deres underlag, men også hvordan vi utdøverne vil ha det. At vi ikke vil finne i å bli behandlet dårlig av NKK mer.
Dette var  et uskyldig bilde, som etterhvert ble et slitsomt bilde!

Ja, fordi kommentarene kom fort og jevnlig.. Det var rett og slett irriterende! og nei, jeg kunne ikke fjerne taggen fordi jeg var kun pålogget på mobilen. Jeg fikk derfor ikke lest kommentarene, men da vi dro ned til Beitostølen fikk jeg endelig nok nett til å lese det og det var langt og mye som var omdiskutert..

Hva har miljøet blitt til? 

Folk diskuterer og smeller som det holder om underlaget. Ja, jeg skjønner at de gjør det. Det hadde jeg også gjort hvis jeg hadde brydd meg. Jeg bryr meg om min hund og den sporten jeg brenner for, men jeg vil IKKE komme opp i en situasjon som får meg til å velge eller at jeg blir presset til noe.
Jeg driver med agility for at det skal være gøy for min hund og meg. At vi skal kose oss på agilitybanen og ha personer som støtter rundt.

Det jeg ble mest overrasket over var holdningen til de som skrev dette! Ja, jeg skjønner at dette underlaget er viktig og at det er viktig at agilitynorge står sammen. Vi får ikke stått sammen når det er så omdiskutert og det kun blir diskutert på FACEBOOK. Igjen – ja, det er også opprettet en underskriftskampanje for de som ikke har facebook. Supert for de og bra for de som har skrevet under!

Slik denne diskusjonen har kommet opp foran mine øyne har jeg fått et inntrykk av at hvis man stiller hunden sin til start i NM blir man stemplet som «dyremishandler», «at man ikke bryr seg om hunden sin» og at man får en hund som ikke vil kunne stole på sin eier hvis hunden sklir.

Jeg vil ikke komme ut med hva jeg skal gjøre, eller hvilken «side» av miljøet jeg er på!
Ettersom det har blitt disse sidene, var det ikke agilitymiljøet som skulle stå sammen?

Hvis vi skal få noe løsning på dette må disse i toppen som sitter i NKK – agility stå opp. De vet jo at de har agilitynorge med seg?

Jeg gleder meg virkelig til å se hva som blir løsningen i denne saken 🙂

I helgen var det også VM i agility! Der var heller ikke noe bra underlag.. «huff, ikke bra»
Du så mange av de som kunne handle og føre sin hund tok fint ut svingene og tok hensyn til underlaget, disse kom langt opp på listen.

Jeg vil gratulerer Stine og Taco med supre løp og informere dere at Kristine var en utrolig god debutant i det store utland!

Ja, dette er mine tanker rundt denne diskusjonen og det er små tanker i en stor boble 🙂

– Silje & Liz

En kommentar om “Det var en gang et agilitymiljø..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s