Norge VS Sverige

Her i Sverige er det ganske mye som er forskjellig fra Norge:

  • I helgen var vi med på stevne som kun var for klasse 1 og klasse 2, slik er det ikke Norge. Det var også nesten dobbelt så mange starter i klassene. Det var to ringer på stevnet og i hver ring så hadde de en som satt og ropte opp hvem som var i ringen og hvem som skulle holde seg klar. Dette var gjort med et høytalleranlegg. Denne personen leste også opp tiden på ekvipasjen som var i ringen, så resultatene kom fortløpende og ble ropt opp med en gang klassen var ferdig. Dere tenker nå sikkert at dette var ringsekretær, men det var det ikke!
  • Igår var vi i Ørebro sentrum og svidde av noen penger og det lettet litt på samvittigheten 🙂 Jeg er alltid like dum og pakker bagen min full når jeg drar hjemmefra, da blir problemet mitt at jeg ikke kan ha med meg noe hjem.. Problemet er ikke noe problem lenger fordi igår kjøpte jeg en ny bag 🙂 Blir spennende å se hvordan det kan gå med 3 bager og 2 hunder på toget hjem. Tilsammen har vi med oss tre hunder og 4 bager og en koffert. Det kommer sikkert til å bli litt av et syn 🙂
    Når vi skulle hjem fra Ørebro måtte vi ta bussen og vi tenke at det var det samme som hjemme i Norge: At man må betale med kontanter, men det var omvendt! Hvis man ikke hadde kjøpt billett før man kom på bussen så måtte man betale med kort!! Slik burde vi få i Norge også..
Bilde @ google
I Ørebro hadde de også en kjempe stor kanin!
I morgen drar vi hjem og gleder oss til Norwegian Open. Har nesten mer nerver enn da vi var i Finland .. Ups! Neida, det kommer til å bli så morsomt med noe «nytt» og annerledes 🙂 Vi får håpe vi gjør det bra fordi premiene man kan vinne er stooore!
– Silje & Liz

En kommentar om “Norge VS Sverige

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s