The Challenge 2011

Fra fredag til søndag forje helg arrangertes NBF, The Challenge 2011.
Dette uttales som brukshundenes store styrkeprøve.

Vi fra Natur vgs skulle være figuranter på fredagen for runderingen. Rundering går ut på at hunden skal finne mennesker (figuranter) ute i skogen, siden dette var en konkurranse gikk det på tid og det ble gitt ut poeng for hver av figurantene hunden fant. Det var tre løyper og alle var like. Alle figurantene var plassert på samme siden, noe som gjorde det vanskelig for hunden.

Utklipp fra hjemmesiden til norsk brukshundsport:

1-3. september – The Challenge 2011 på Sølenstua. Feltene var 30*30 meter. Toril V. Pedersen – NBCH Tin-Tin vant konkurransen. I feltet på 30*30 meter fant ekvipasjen 14 av 15 gjenstander Dette skal hundene gjøre i løpet av 2 dager: 1000 meter rundering 50*50 meter bedømt felt med 8 bruksgjenstander Fellesdekk Lydighet (med ukjent apport som denne gangen var en motorsykkelhjelm) 30*30 meter felt. Fellesstart. 15 pinner 4000 meter spor med 20 gjenstander.

Vil dere lese mer:

http://www.norsk-brukshundsport.no/index.cfm?id=356948

Film fra feltet:

Dette var en skoletur for oss uten like 🙂 Det var utrolig morsomt å være med på noe som var så stort. Det var litt en opplevelse! De fleste hundene som kom hadde bringkobbel, men den siste hunden som kom å besøkte meg var bjeffende og da skvatt jeg! Den vanskligste oppgaven for min del var vell å være stille..

Konkurransen varte jo helt til søndag, men jeg måtte dra hjem på fredagen pga stevne i Maridalen og Drøbak (se egent innlegg)
Derfor fikk vi ikke med oss vinnerne, men her er et bilde av de:

Snart kommer det en blogg fra Maridalen og Drøbak 🙂

Hilsen Silje & Liz

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s