Nordisk mesterskap 2011

Nå er hele opplevelsen over for denne gang 🙂 Det gikk veldig bra å oppdatere de to første dagene, men ettersom dagene gikk ble det mer å gjøre!
Alle inntrykk har ikke synket inn enda, iallefall ikke sølvet enda!

På lørdagen klarte vi å nappe til oss en 3. plass i den ene agilityklassen 🙂 Hilde på førsteplass og certet gikk til 2. plassen..
Vi gjorde vårt beste og jeg klarte å holde fokus gjennom hele løpet.

Søndag startet Nordisk – Den store dagen, den vi dro ned til Finland for 🙂
Søndagen var magisk! For en spenning..

Jeg og Liz leverte to bra løp denne dagen. Begge på laget og vi ble tellende på begge rundene på laget som fikk SØLV !! Det var gøy, Liz var en av de tre beste hundene på laget. Den dårligste blir jo strøket.
Etter et agilityløp og et hoppløp, etter sølvet var i boks skulle vi gå et siste agilityløp. Jeg og Liz lå på 7. plass og startet derfor syvende sist.

Denne banen var trang! Mye disk og vi hang oss med på den bølgen. Vi disket, eller jeg disket..
Med denne disken ble det tilsammen 9. plass av hele Nordisk 🙂

Siden dette var vår første gang ute i den store verden, så er jeg kjempe fornøyd! Hunden min har også fungert under et så stort mesterskap og dette har hun aldri vært med på før. Jeg håper at dette IKKE var den siste gangen vi er med til utlandet 🙂 

Etter at jeg var i Finland har jeg fått et litt annet syn på dette å konkurrere i agility. Flere av oss i Norge «safer» hunden flere steder i en bane og ja, jeg har vært en av de. Nå er jeg ikke det mer! Hva taper man? Ingenting. Da er det bare å dra hjem å trene på det 🙂
Det jeg iallefall skal gjøre fremover er å bare kjøre på! Klarer ikke hunden det, eller at du er utydelig. Ja, da er det bare å trene på det. Ikke noe verre! Det verste er man faktisk ikke taper noe på å kjøre på, hvis det går bra 🙂

Man blir ikke god av å trene på det man kan!
Utfordringer!

– Silje & Liz

  

 

7 kommentarer om “Nordisk mesterskap 2011

  1. Du var en av de som imponerte meg mest i helgen! Du er en fantastisk flink fører og dere kommer til å nå langt med den innstillingen du har! Kjør på videre

  2. Gratulerer med sølv og fine resultater. Synd det ikke ble noe finnsk cert, men den muligheten får du igjen senere!

    Jeg er helt enig med deg angående det med safing. No guts no glory! Jeg synes det er bedre og vinne ett løp og diske to enn og få tre femteplasser 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s