Finland dag 2 (første konkurransedag)

Idag var det den første konkurransedagen. Jeg og Liz skulle gå to agilityløp. En for hver dommer.
Jeg har forresten klart å glemme laderen til videokamerat mitt, så det får bare bli bilder på bloggen nå mens vi er i Finland. Film fra løpene kommer sikkert når vi har kommet hjem.

Vi små hundene startet ute å gå for Mia, på grus. Banen så tett ut, men den var ikke så ille 🙂 Var noen steder jeg var litt usikker på, men hallo ! Vi er i Nordisk, det er bare å kjøre på. Det gjorde vi og disket. Jeg snudde ryggen til Liz. IKKE SMART ! Men før vi disket hadde hun allerede fått feil på slalominngangen, hvor jeg plasserte meg feil.
Selvfølgelig var det noen andre norske som leverte, deriblandt Hilde.
Hun kom på 1. plass og ble finsk champion!

Hilde er fornøyd 😀

Neste løp gikk inne i hallen, igjen en trang  bane! Her skal man ha kontroll på hunden HELE tiden. I denne banen var det mange feller også, mange forskjellige vinkler. Denne banen disket vi også. Jeg var utydelig med min føring og Liz stikker inn i pølsa i stedet for å gå inn i slalomen. Stigefeltet var flott, men 4 plantet poter (løpene selvfølgelig)
Etter vi disket, ble jeg helt forfjamset.. Jajaa, sånn er det! Gøy er det iallefall 🙂
Det var igjen noen andre norske som leverte:

Kristine Mattland kom på 3. plass og det ble cert !

Norge bør vell være fornøyde. Det er fler fra vår nasjon som har gått bra løp idag, eller bare gjort noen «nybegynnerfeil». Det er første dag idag og dette er bare begynnelsen! I morgen skal 3 løp løpes (to agility og et hopp)

I kveld får jeg vell trøste meg med at jeg føler at jeg og Liz ikke henger så langt etter, vi kan fint klare å komme igjen en bane og konkurrentene er ikke så værst. Vi kan faktisk være på nivå med de 🙂 Det er litt gøy å se og ikke minst å skjønne det !

Nå blir det over og ut herifra!
Inatt er det mange nye intrykk som skal synke inn og det kan ta litt tid, kanskje.

– Silje & Liz

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s