Nesstevnet 2011

Da var årets Nesstevne avholdt 🙂 Utrolig koselig som alltid!

Stevne varte hele helgen og for å sove litt lenger tok tante med seg teltet vårt å satte det opp når hun skulle til en venninne. Det skal vi jammen være glad for! Når vi ankom stevnet på lørdagen, var det allerede fult rundt liten/mellom ringen 🙂

Liz har vært av og på med løpetiden snart i 2 uker nå! Hun blør ikke, men er hoven. Derfor valgte vi å melde hun som løpetispe for å være på den sikre siden. Mest sannsynlig er hun ferdig til vi skal til Nordisk 🙂

Dommerne for helgen var en fra Danmark, en fra Sverige og Petter som steppet inn der det trengtes 🙂
Petter målte Liz på lørdagen fordi målebrev MÅ man ha hvis man skal konkurrere i utlandet. Selvfølgelig var hun liten!

Første løp ut på lørdagen var agility 3 liten:

Løpet vant vi ! Liz var egentlig ganske god 🙂 Det var nesten 5 sekunder mellom meg og 2. plassen. Det kan man skryte av! Det løpende feltet vårt funket PERFEKT 😀

Neste løp ut var lag:

Banen fikk meg til å tro at det var bronsemerket det sto om .. Ups!
Fin fart over bommen og Liz hadde best tid av alle små/mellom hundene 🙂 Laget kom på 2. plass.

Neste løp ut var hopp 3 liten:

På dette løpet rakk jeg nesten ikke starten min! Siden solen sto på hele dagen, kunne ikke Liz sitte i bilen (Les: løpetid) derfor måtte hun sitte i garderobene borte ved doene og det var et lite stykke å gå! Jeg var på vei over sletta, når mamma roper at det kun er 2 hunder igjen! iiikkk. Løp over sletta tilbake med Liz under armen og derfor ble oppvarmingen de 3-4 første hinderne. Hun hang litt i rompa..
Resultatet ble 4. plass, men skal legge til at alle hundene etter førsteplassen og ned til min plassering løp på 32 sekunder, kun små marginer skilte de plasserte! Vinneren ble overlegen på tiden og det var Rune Hansen med Lucille 🙂

Neste løp og det siste var åpen hopp:

Igjen et vinnerløp 🙂 Veldig fornøyd med hvordan jeg løste banen på slutten! Liz viser også hvordan slalommen skal tas 😉

Da var lørdagen slutt. Ingen riv og ingen feltfeil 🙂 Jeg er fornøyd ! Det vises også at Liz ikke er den treigeste i gata.

Det søndagen hadde å by på var det motsatte været! Dagen ble preget av våte klær og våte hunder. Heldigvis var det vær til at Liz kunne sitte i bilen, som stod litt nærmere ringen 🙂
Kunne denne dagen bli slått av gårdsdagen?

Første løp på søndagen var agility 3 liten:

Første løp, sist startende men øverst på pallen 🙂 Jeg var veldig usikker på hvordan jeg skulle handle starten, fant derfor ut at den jeg gjorde var den beste muligheten 🙂 Rør ved nedgangen av stigen, kunne være en utfordring. Den utfordringen tok vi på strak arm! Veldig fornøyd og man kan faktisk se at hun drar på veldig over stigen!
Fra røret og rett inn i slalommen var også litt tricky! Vi besto 🙂

Neste løp ut var lagløpet:

Været tok på og Liz skled ut av den første tunellen, men henter seg inn igjen i slalommen 🙂 Et stigefelt med vinkel, GØY !
En person på laget disket, derfor måtte vi gjennomføre for at laget skulle gjennomføre. Jammen ble det ikke seier 🙂
1. plassen, 2.plassen og 3.plassen, den gikk til STOVNER!

Neste løp var hopp 3 liten:

I dette løpet følte jeg at jeg lå alt for langt frem! Frem kom vi, helt opp til toppen av pallen 🙂 Svingen på tredje siste svingen, BØR studeres! Det har jeg gjort 🙂 Kan hun virkelig ikke komme noe nærmere?

Siste løp ut var åpen hopp: 

Denne banen sleit jeg å huske ! Hinderne stod jo på nesten akkurat samme plass som i løpet før joo !! Litt for avansert for min hjerne..
Det ble helgens disk, pga meg. Jeg var så «på» i slalommen at jeg lå alt for langt frem etter slalommen… Ikke smart fordi når jeg da løfter på hodet peker jeg på hoppehindret ved  siden av. Jajaa, sånn er det. Min feil, ops !

Dette stevne har bare vært en drøm! Liz har fungert supert, tross at hun har løpetid. Feltene og slalominngangene i helgen har vært råeee!
Nå i sommer har prosjektet vårt være stige, nå må fokuset gå over på vippa! Det er vell det eneste hinderet jeg og Liz kan forbedre oss på 🙂

Dette var en fin oppkjøring frem til neste helg!
Ja, neste helg. Iiiikkkk

Vi gleder oss og skal gjøre det beste vi kan 🙂

Stor klem fra Silje og Liz

5 kommentarer om “Nesstevnet 2011

  1. Utrolig bra referat fra helgen! Kunne ikke se på filmene, siden jeg «lissom» jobber i åpent kontorlandskap:-) Dere er utrolig flinke, gleder meg til å lese referat etter neste helg! Masse lykke til i Nordisk!

  2. Det er veldig moro og se på dere i helga, dere er bare helt rå 🙂
    Ønsker dere masse lykke til i helga, vis hva dere kan 🙂
    Hilsen Elin og Dixi

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s