Bildedryss fra sommeren så langt !

Nå i sommer har vi gjort mye rart !
Vi har vært på jakthundkurs, selvfølgelig var Liz ikke med 🙂 Selvom hun sikkert ønsket det, ettersom hun tidligere har vært med på jakt.
Hundene som var med over til søta bror var pappa’s gordonsetter Nemi og kjæresten min sin irsksetter Aisa. Nemi skulle liksom være dreven i dette og hun viste seg ikke fra sin beste side denne dagen! Aisa derimot tok livet med ro med løpetid og var mest opptatt med å snuse på de andre hundene som var med på kurset og brydde seg ikke om fuglen i det hele tatt. HELT til hun fikk tatt seg sammen og ENDELIG skjønte hun hva hun var født til de siste 3 timene av kurset! Med trening kan nok begge disse «jakthundene» bli gode 🙂

Gordonsetteren Nemi
Verdens beste Aisa 🙂

Fuglhundtrening er jammen noe for seg selv, jeg som instruktør mener at fuglhundmiljøet henger ganske mye etter ang. treningsmetoder enn vi som driver med agility og/eller lydighet.
Selv har jeg blitt kastet ut i denne treningsmetodikken som de bruker fordi jeg trodde det var slik det «skulle være». Selv kan jeg ikke behandle Liz slik jeg behandler Nemi, fordi da ville mest sannsynlig ikke Liz prate med meg etterpå. På fuglhundenes sin side så kan de forsvare seg med at det er forskjell på rasene og ganske så stor forskjell på rasene som også er fuglehunder.

Alle hunder er forskjellige og derfor KAN forskjellige treningsmetoder brukes selvom de er fuglehunder, men man må også passe på fordi en hund kan fort da hele hånden HVIS du gir den en lillefinger 😉

Bilder fra kurset:

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Alle bilder og meninger er mine!

Ha fortsatt en god sommer 🙂 I morgen drar jeg og Liz hit og det gleder vi oss masse til !! Treffe mange nye unge mennesker som har samme interesse som oss, nemlig hund.

Ha fortsatt en god sommer!
Hilsen Silje & Liz

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s