En liten oppdatering fra oss i kulda

Hei folkens!

Lenge siden jeg har skrevet noe her inne nå. Livet mitt har altfor få timer! Skulle gjerne hatt mer en 24 timer i døgnet for å få gjort alt det som MÅ gjøres og for det som SKAL gjøres.

Vi har hatt treningsfri etter Moelvenstevnet. Ingen trening pga formen min, men denne uken er vi tilbake igjen. Første trening etter Moelv var på lørdag. Trente lett, slalom og en kombinasjon fra en av banene fra sist stevne, Moelv. Selvfølgelig satte vi en kombinasjon som vi disket på.
Jeg måtte ta denne kombinasjonen noen få ganger før hun skjønte det.. Ut å hente en mur, for senere å ta imot var veldig vanskelig men bra å trene på.

Var veldig morsomt å trene vippe og slalom. Kunne sende henne inn i slalomen på flere meter, samtidig som jeg kunne stikke ifra! 🙂

I helgen var det siste gang på NKK-trinn 1 kurs. Lørdag og søndag ble det gjort praktiske oppgaver som vi skulle fremføre. På søndagen trakk vi også eksamensoppgaver! Jeg fikk dekk-nyinnlæring, blir kjempe morsomt å jobbe med. Hele vinterferien vil bli brukt til å lese. Den teoretiske delen er den jeg gruer meg mest til : 40 spørsmål og 10 kan være feil, den praktiske delen blir bare gøy 🙂 Elsker å stå foran mennesker å prate, iallefall når man også skal prate om hund. FRIVILLIG 😀

Når jeg satt på kurs på lørdagen gikk det opp for meg at jeg har lyst til å debutere i lydighetsringen! jajaa, litt revet med på kurset men vi skal få det til 😉
Fant ut at Liz kan alle øvelsene, men må bare  «forme kantene» på noen øvelser.
Derfor trener vi nå «på-plass og fot» 10-20 minutter HVER dag, dette fordi hun har en skev innsitt. Kanskje litt fint at vi skal trene lydighet med skolen i 5 uker da? Liker skolen min litt 🙂

Dessverre blir det ikke noe jobbing med eksamensoppgaven denne uken, selvom jeg egentlig burde det, men skole er også viktig..

I helgen skal jeg på instruktørsamling med Peter Holmberg! Gleder meg 🙂

Hilsen Silje & Liz !

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s