22/1-11 Follostevnet

Årets første stevne og et stevne jeg og Liz aldri har deltatt på 🙂 Sånn er det når vi ikke har konkurrert et år ennå !
Nå i familien har vi en hun i hver klasse.Victoria & Jazz i klasse 1, Eline & Synne i klasse 2 og meg & Liz i klasse 3. Det er og blir en lang dag det!

Første løp ut var agility 3 liten:
Denne banen var egentlig ganske lett! Mye løping, men samtidig noen små feller her og der som mange «falt» ned i. Vi var ikke en av disse som disket! Vi kom igjennom en klasse 3 bane og jeg var helt i hundre! Jeg vet, vi fikk 10 feil og tidsfeil. Vi fikk en feil pga vippa, som var min feil.. Den andre feilen fikk vi på slalommen når Liz plutselig blir veldig gira på gå ut av ringen for å se på hinderhjelperen. Hun var veldig berørt av det utenfor ringen mest sannsynlig pga løpetiden..
Med en gang hun begynte å feile, roet jeg bare ned slik at vi fikk en ny «start» derfor fikk vi tidsfeil men det ble ingen feltfeil !! 😀
Plassering: 9. plass
Film:

Lagløpet:
En nok så fin bane! Trodde jeg hadde kontroll hele veien, noe jeg ikke hadde – tydeligvis. Her var det Liz som bestemte, noe som resulterte i disk. Igjen blir hun påvirket av de utenfor, denne gangen også på vippen. For første gang etter at vi debuterte i agility at hun snudde på vippa! Mye rart som skjer inne i den lille kroppen hennes nå pga løpetiden. Hun blir også litt flat pga hun river det første hindret også ble det en feilfeil på stigen, den lille røveren!
Plassering: 1. plass, takket være laget. Vi disket
Film:

Tilslutt, hoppløpet:
Feilfritt i banen! Bare noen små tidsfeil ettersom hun snublet i slalommen, igjen pga det utenfor ringen men MYE bedre enn det var i de første løpene 🙂
Jeg er fornøyd 😀
Plassering: Delt 6. plass
Film:

Oppsummering:
Ærlig er jeg egentlig fornøyd, både jeg og Liz er påvirket. Liz har løpetid og jeg har kyssesyken. Ikke en bra kombinasjon. Liz trenger mer støtte og hjelp og nå når jeg er syk orker jeg dessverre ikke å gi denne støtten, eller jeg prøver så godt jeg kan men jeg klarer ikke å gi 100 % hele tiden.  For første gang sovnet jeg på stevnet ! Det er sykt..

Nå gleder vi oss til neste stevne som er på Moelven! Frem til det skal vi ligge på lading og ta livet med ro. Egentlig burde vi vell trent, men det tar vi som det kommer!

Dessuten har jeg og Liz søkt på rekruttlandslaget og gleder oss til å få svaret på om vi kommer med eller ikke! Det hadde vært kjempe gøy å kommet med 🙂

Klemmer og hilsener fra Silje & Liz

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s