Treningsuke 35

Hallo  !

Jeg skrev i forje innlegg at det skulle komme et innlegg igår, men jeg var så opptatt også kom jeg hjem seint og sloknet med en gang..

På tirsdag hadde vi en VELLYKKET trening. Ah ! Liz var så flink 🙂 ❤ Kanskje det hadde litt med min holdning å gjøre også? Fordi jeg hadde bestemt meg på at denne treningen skulle være positiv siden, den for en uke siden ikke var så vellykket..
Vi startet på en kombinasjon oppe hos Stine. Banen var helt grei, med mye fart ! 🙂 Liz gjorde alt jeg ba henne om og hun gikk feilfritt. Ingen feltfeil 😀 Jeg tok også et bakombyttet før slalommen, noe som vi også gjorde i helgen og jeg hadde ikke trent på det før ! Liz gikk denne banen feilfritt hver eneste gang. Som alle andre baner, var det også flere løsninger 🙂 Jeg tok selvfølgelig den enkleste løsningen med Liz de første gangene, men Stine ville at vi skulle prøve noe mer krevende . Det ble sitt og bli forand første hinder og jeg gikk og plasserte meg opp til 4 hinder. Før hun kom opp til hinder nr. 4 skulle hun først «ut» å hoppe, så inn mot meg og senere ut igjen! Alt dette gjorde Liz på avstandskommandering/håndbevegelser 🙂 Men fy, jeg hadde aldri trodd det i hele mitt liv ! :O

Senere byttet vi baner og vi skulle ned til Ingrid Frøysa. Denne banen var egentlig ganske lett, hvis man fant linjene i banen.
Men hva skjer med meg og Liz ?
– Jo, jeg følger henne ikke for langt ut i en sving og hun vegrer. Dette er ting som kan skje med oss på konkurranse. At jeg ikke følger henne ut lenge nok.
Resten tok hun som en plett! Jeg var kjempe fornøyd med tirsdagens trening 🙂

På torsdag var vi å trente i Frognerparken sammen med noen fra klassen som også har hund. For første gang tok Liz t- bane og trikk, og jeg syntest hun taklet det veldig bra. Hun var selvfølgelig litt skeptisk til alle menneskene som var der..
Vi kom tilslutt fram til parken og Liz fikk løpe løs hele tiden. Hun går jo ikke lenger til enn at jeg klarer å se eller kontrollere henne. Da vi kom fram på banen satte vi fram pinner i slalommen og på hoppehinder’ne. Jeg kjørte Liz opp på vippa og hun hadde den bra farten. Noe som jeg ikke viste var at vippa i parken hadde feil vektfordeling, så vippa var alt for lett ! Liz som da kommer susende over fløy ! Hun ramlet ned på bakken, men alt gikk heldigvis bra.. Herregud, jeg fikk helt klump i halsen :O

Vi trente også litt på svinger og fart på bommen, samt slalommen men det var også noe feil med slalommen. Det var alt for kort mellom pinnene, men det gikk greit 😉

Etter en stund var alle hundene ute på banen og vi måtte se opp  for hverandre. Jeg og Liz var også ute i banen og jeg tok hun i mot utifra et rett rør og over på stigen. Når vi er halvveis på stigen ser jeg at det kommer en annen hund i fullfart. Jeg skriker og roper, deretter bærer jeg Liz ned fra bommen. Enda en gang fikk jeg klump i halsen.. :O

Jeg setter henne ned og tar hun  opp på bommen igjen og gjett hva Liz gjør ?
– Jo, hun kryper sakte med sikkert over bommen!

Jeg viste ikke hva jeg skulle gjøre, men bestemte meg for å ta hun over mange ganger.. Tilslutt fikk hun heldigvis opp farten, halvveis igjen..

Siden jeg ikke var noe fornøyd med treningen i Frognerparken dro vi opp på Kløfta og trente i hallen der idag. Vi trente bare fart på felthinder’ne. Vippe og bommen. Jammen hadde hun stor fart, til å ha liksom å ha blitt skremt 😀
Kanskje det bare var noe med psyken min at hun var redd ? Jeg vet ikke, men det viktigste er at det nå er rettet opp igjen 🙂
Det var en kjempe koslig tur i parken med klassevenninene mine  ! 😀

– Hilsen Silje og Liz.

Nå gledervi oss til stevne i helgen og gleder oss til å se hvordan det kommer til å gå ! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s