Første skoledag !

Idag var det første skoledag på ny skole. Vi alle første klassinger skulle møte opp klokken 09.00 !
Jeg var sååå nervøs for å gå inn på den skolen, men heldigvis viste jeg hvem en person som var der. En som heter Nina, men hun skal gå hestelinjen.

Da vi hadde gått inn på skolen var det tid for tale fra rektor og presentasjon av lærer’ne. Jeg og Nina havnet i samme klasse, nemlig B klassen 🙂

I klassen vår er det flest hunde- og hestefolk+ at det kun er 3 gutter !!

Etter kun to timer på skolen vendte jeg nesa hjemover igjen. Jeg dro innom sentret for å kjøpe ny skolesekk, siden jeg ikke har noen. Jeg brukte nemlig ikke noe skolesekk på ungdomskolen, men siden jeg nå skal ta bussen og gå et stykke er det kanskje lurt med sekk 😉

Da jeg kom hjem satt 2 spente snupper i buret og ventet på meg. Jeg gikk en kort tur med alle 3 før en liten slalombane ble satt opp i hagen.
Liz bommet jo på 2 av 3 slalominnganger på konkurranse i helgen så derfor må jeg terpe litt på slalom igjen..

Liz var kjempe flink. Vi trente både høyre og venstre innganger, fart rett på og det gikk greit. Hun feilet noen ganger, men da stoppet jeg, tok hun tilbake og tok slalommen på nytt og avslutttet der, slik at det avsluttet med noe koslig 🙂

Eline & Synne fikk også prøve seg litt og Eline har blitt en enda bedre fører og klarer nå å korrigere armer og bein samtidig. Dette har nemlig hun slitet litt med, men hun er jo tross alt «bare» 8 år. Hun og Synne skal debutere sammen i agility og hopp på stevnet i regi av Oslo & Omegn.

Banen som skulle utføres, ikke noe vanskelig ! :

I morgen er det trening først og så instruktør !

Hilsen Silje & Liz ! ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s