Partitrening 18. august

Igår var den første partitreningen etter sommerferien og siden jeg og Liz har tatt A- testen er vi nå på B- partiet. Vi kjente omtrent alle som var på kurset fordi det var jo B- partiet Synne gikk på når hun var på organisert trening. Instruktørerene på kurset er nå Stine Henriksen og Ingrid Frøysa. Vi delte oss inn i 3 grupper og merkelig nok er vi jammen MANGE flere små enn stor, så derfor ble små-gruppen delt i 2. De som ville hoppe på liten høyde og de som ville hoppe på mini-liten. Jeg og Liz plasserte oss på vanlig litenhøyde. Vi startet på en hoppkombinsjon nede hos Ingrid, først skulle vi ta en del av banen så den andre delen. På den første delen tullet jeg litt og vi gjorde delen en gang til og da satt det. Etter at de på min gruppe hadde tatt den var det tid for del to av banen. Den var litt mer krevende, men hvis man fokuserte gikk det greit ! Liz var kjempe flink og derfor satte vi delene sammen tilslutt og Liz gikk kjempe bra.

Dermed var det klar for neste kominasjon den besto av lange lengder mellom hinder’ne og det er betyr iallefall med meg at jeg MÅ løpe ! I denne kombinasjonen var det også med bord, men det var ikke noe problem. Jeg måtte bruke mye stemme og jage henne fremover ..

Den siste og den lengste kombinasjonen var til slutt og selvfølgelig var det Nazi- Stine som stod på denne banen. Dette var en hel agilitybane, og Liz hadde jo ikke gått felthinder’ne på neste 2 uker !! Jaja, de første gangene var håpløse !! Jeg jobbet ikke og da jobber ikke hunden min heller. De to siste gangene var alt perfekt ! 😀 Vippe, slalom, stige og fart ❤ Fyttirakker’n jeg måtte løpe på, på slutten. Avsluttningen var ett langt rør og to hoppehindere som stod i to forskjellige vinkler.. Hua ?

Jeg følte at denne treningen ikke var en «god nok» gjennomkjøring før stevnet som er på lørdag, derfor skal vi opp og trene i morgen en liten tur !

Etter min 2 timer lange treningsøkt stod jeg instruktør for A-partiet. Dette partiet er for nybegynnere og de overrasket meg ! På kurset var det mange spennende raser, men det morsomste var vell at det var 2 døve på kurset ! Jeg tenkte:» hvordan kan døve gå agility?» Men hundene deres var lydige og selvfølgelig hadde de med seg tolk som «pratet» tegnspråk med dem, slik at de kunne ta imot ros og kritikk fra meg. Men det ble ikke mye kritikk fordi de var kjempe flinke ! 🙂

Husker dere i forje innlegg hvor jeg skrev at Zappa var «syk» . På mandag dro vi til dyrlegen med han for og skjekke hva det var. Heldigvis var det ikke mer enn våteksem. Grunnen var at han først hadde fått en stikk han ikke tålte og deretter hadde det dannet seg verk, denne verken hadde gjort såret/stikket fuktig og det hadde dannet seg våteksem. Dyrlegen tok derfor å barberte han nesten fra øret og ned til skulderen. Nå skal vi smøre på en salve med Kortison og Antibiotika i , i en uke og dyrlegen sa han fort kunne bli frisk 🙂

Bilde av Zappa sitt sår:

– Hilsen Silje & Liz ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s