Kurs via Det norske agilitylandslaget !

Helloooo !

I helgen har jeg og Liz deltat på kurs i regi av Det norske landslaget. Jeg syntest det er fint fordi da støtter man noe som man vet trenger penger + at det er fint å bli kjent med andre ! 🙂

Ahh! Jeg er fornøyd med kurset 🙂 Vi var bare 7 stykker så dagene ble litt kortere med mye trening.
Jeg er fornøyd med Liz som faktisk har klart å holde ut disse 2 dagene. Men på den siste kombinasjonen var hun rimelig pjuskete og sliten av VARMEN ! Vi trente på området til Rykkinn hundeklubb siden det var Jørn Strøm og Kjetil Harms som holdt kurset.
Kurset for min del var for å bli bedre til å handle og det ble jeg ! Følte jeg iallefall ..

Jeg har NÅ funnet ut at jeg må trøkke til mer, samtig som jeg tørre mer. «For at man skal bli god, må man tørre å feile..!»

Derfor må jeg prøve å gi 100 % på trening, og da er det kanskje større sjans for at det går bedre på konkurranse, men Liz går bra på konkurranse det er bare at det er sjeldent hun kommer opp i toppfart og HVIS hun gjør det kommer ikke toppfarten før på slutten. Derfor må jeg tørre og «presse» henne mer..

Derfor skal vi prøve disse tingene på stevne nå om en uke som er på Hønefoss, samt vi SKAL gjøre dette på trening også ! 😉 Vi kjører 100 %

Bare sånn at dere vet det så hadde jeg med kameraet på kurs, men det ble desverre ikke brukt.

En annen viktig ting jeg må fortelle er at Zappa har blitt «syk». For akkurat 3år siden var han hos dyrlegen for å operere bort en «fettkul» på ryggen.. Den dag idag har han også fått en ny kul, men bare på halsen. Derfor skal han til dyrlegen for å skjekke som dette er en kul på samme måte !

– Hilsen Silje og Liz ! ❤


Zappa og meg, selvfølgelig !

og..

..Stjerna !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s