Nå er vi klare :)

I morgen er det en ny stevnehelg som står for tur!  Åh, som jeg gleder meg 🙂 Føles som om jeg ikke har konkurrert på flere månder..

Jeg håper det ikke blir regn som det var sist, fordi det var som å løpe i et gjørmehull !

Siden vi har vært litt «rusten» etter laaang ferie, tok vi turen opp til Kløftahallen for å trene fart på felthinderne. Siden det er disse hinderne vi «sliter» mest med. Jeg driver å lærer Liz kommandoen «gå ned» og jeg har merket at for at denne kommandoen skal funke på stigen må det være en bra «timing». Hun hadde felt nesten hver gang, noen var litt på pinnen og da valgte jeg å sette hun tilbake på stigenedgangen og rose når hun så igjen når hun går feltet 🙂

Idag på trening var det jeg, tante, mamma, Victoria og Jazz + Liz som kom først. Derfor var det jeg som stod for banen. Banen var rimlig enkel, men det var fart på felthinderne og det var det som skulle være i fokus på denne treningen. Da Stine kom justerte hun på noen hindere hvor det var for kort avstad. Menne dette var en fin start å starte på. Jeg må jo øve meg på å bygge baner siden jeg skal begynne å jobbe som hjelpeinstruktør med Bjørna i SHK på tirsdager 🙂

Men nå bare gleder vi oss til vi skal på kurs. Blir gøy å gå kurs for noen andre med erfaring! 🙂 Høre hva de mener !
😀

– Hilsen Liz og Silje !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s