Agilityleir!

Hei hei !

Nå sitter både jeg og Mina på nettet! Endelig har vi sumlet oss bort til kassa på butikken for å kjøpt internett 🙂 Vi har derfor bare internett i 24 timer, men vi skal jo bare være her i en dag til. Når jeg kommer hjem blir det mer bilder og filmer ! 🙂 Jeg har tatt kjempe mange bilder med det nye kameraet mitt.
Jeg har nå merket at Liz begynner å bli litt sliten, men oppå alt dette agilitystyret har hun også fått løpetid.. Ikke akkurat det beste tiden, men men. Hun følger med forde, men kan fort bli ukonsentrert.

Vi har lært mye ! Fysjameg og dette skal vi begynne å bruke også 🙂 Har følt at jeg selv har blitt trygg på de svingene vi jeg har lært og Liz har også forstått mine signaler 🙂 Vi har også terpet mye på kommandoen «mellom» og nå sitter den ! Liz har endelig begynt å skjønne hva det betyr, så nå kan løpe nesten rett fram mens jeg sier mellom og min hund går også da mellom hinderne! 😀 Wohoo!
Jeg hadde et veldig stort ønske om å få bra felt av å være her og jeg er ikke langt unna det ønske nå 🙂 De første dagene løp jeg med bøyler for å få opp farten og nå når farten har kommet har jeg fjernet bøylene og hun LØPER ned på feltet !! 😀 Det som er, er at når hun har såppas stor fart klarer hun ikke å hoppe av pga hun har for stor fart. Det er slike felt jeg vil ha.

På onsdagen var det en konkurranse med folk fra Kalsatd og Geir som dommer. Dette var derfor åpne klasser 🙂
Banene var helt greie og jeg kan si dere at..
..jeg og Liz vant i både hopp og agility + at vi var beste fra kurset i klasse liten 🙂
Jeg syntest selv at jeg var ganske flink fordi jeg brukte handling som vi hadde lært på kurset og som jeg så var det ikke mange av kursdeltagerne som gjorde det.

– men nå må jeg tilbake til treningen, neste kombinasjon er med felt 🙂
Jeg lover bilder og film i neste innlegg.

– Hilsen Silje og Liz.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s