Kalstad, here we come!

Neste stopp, Kalstad !

I morgen rundt klokken ni kommer Mina hjem til meg for at vi så senere skal  ta turen til Sverige ! 🙂 Vi skal jo på agilityleiren som starter på mandag og det er jo lurt å være litt tidlig ute. Jeg har gledet meg en del til den uka, tenk å trene agility i en hel uke ? Hei, himmelen (L)

Jeg har pakket MYE! Nå står to fullstappet bagger uten for rommet mitt. Den ene mye større en den andre. Liz må jo også ha en bag 🙂 Er ikke rart man må ha stor bag når man må pakke alt fra sommerklær til vinterklær, gummistøvler og regntøy. Håper på at det blir stort sett fin vær, selvom jeg har en hund som liker seg i vannet 🙂

I løpet av denne turen vil jeg at Liz skal få bra felt! Det skal være hovedmålet vårt, denne lille snuppa har jo bestemt seg for at feltene skal hoppes av. Hun går feltene hvis jeg følger henne ned, men jeg rekker desverre ikke der hver gang. Derfor må dette gjøres noe med !

Nå er jeg ferdig med 10 års lang skolegang ! Etter sommeren venter Natur vgs på meg og jeg skal ta skolen imot med åpne armer 🙂 Gleder meg som en liten unge til å starte der ! Blir trist å ikke kunne se de som lyser opp hverdagen min lenger.. Forhåpenligvis får jeg nye venner, siden ingen andre fra skolen min har søkt på Natur vgs. Alle har søkt på skoler i nærmiljøet. Huffameg ! *Ikke begyn å gråt, Silje*
Fredag var siste gang jeg var på Tæruddalen ungdomskole! Det ble desverre tårevått. Men…

.. jeg og Liz venter lysere tider i vente ! 😀

– Silje og Liz.

PS: Det vil sannsynligvis ikke bli noen innlegg på ca. en uke hvis det ikke er nett der. Tror det ikke er nett der, men skal prøve å være flink med å filme slik at jeg kan legge det ut her 🙂

2 kommentarer om “Kalstad, here we come!

  1. Hei hei, Silje og Liz 🙂
    Var bare innom får å se om det hadde kommet noen oppdateringer fra Sverige, men venter fortsatt i spenning…… Også har jeg lett litt etter en gjestebok – finnes ikke?
    Kos deg videre i «himmelen» (eller Sverige som vi andre kaller det)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s