Hjemme fra skoletur.

Nå er jeg hjemme fra skoletur, vi har vært på Oksnøen. Dette var på en øy ved Råde/Fredrikstad. Stedet var kjempe fint og det var faktisk to hunder der. De var kjempe søte. Etter en natt med terging av ledere og lærer + lite søvn er jeg kjempe sliten nå. I morgen er den siste dagen på skolen for meg. De andre skal på avslutning på mandag, men da kan jeg desverre ikke komme fordi da er jeg i Kalstad! Jeg & Mina drar til Kalstad på søndag og jeg gleder meg kjempe mye ! Agility i en hel uke? I’m in heaven 🙂

Idag har jeg og mamma også vært å kjøpt speilreflekskamera til meg ! 😀

Over er det noen bilder dere kan se 🙂

– Liz & Silje ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s