Bronsjemerket.

Igår var det heller ikke vanlig trening, men bronsjemerket! 🙂 Dommeren som dømte var Siri Segalstad. Banen var helt grei, fin og gikk i et åttetall som en bronsjemerkebane skal.

Vi fikk en feltfeil på stigen, men vi rettet det opp når alle var ferdige. Dere kan også se at jeg tok høyreslalom! Woho 😀 Jeg hadde ikke breefet det engang, men jeg tok sjansen siden man kunne ha opptil 50 feilpoeng.
Vi gjorde det slik at de som disket kunne få en sjanse til. De fleste som tok testen besto, men ikke alle.
Jeg og Liz «vant». Vi fikk premie for å være de raskeste og de med minst feil i allefall. Jeg valgte derfor en førstehjelpsveske for hunder, den fikk en fin plass i sekken i tilfelle en skade vil skje.

Liz har nå bronsjemerket og sølvmerket. Sølvmerket fikk hun før bronjemerket 🙂
Så nå har alle hundene våre hjemme hos mamma bronsjemerket i agility. Synne har både bronsje og sølv, mens Zappa kun har bronje men han har også bronsjemerket i lydighet. Bronsjemerket i lydighet skulle man ikke tro han hadde hele tiden 🙂

– Liz og Silje ❤

PS: I morgen drar jeg til Oksnøen med skolen, avslutningstur for 10. klasse ! Gleder meg kjempe mye 🙂 På søndag drar jeg og Mina til Kalstad for å inta ny agilitytrening i en helt uke 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s