Nes stevne.

Denne helgen har det vært på’n igjen med stevne ! Endelig, neida, litt «uvant» 🙂

På lørdag måtte vi stå opp kjempe tidlig for å få en fin plass til teltet og få en «god start» på dagen. At vi skulle stå opp tidlig gjorde det ikke noe bedre at jeg var i bursdag til klokken 00.00 og sovnet ikke langt utpå natta!
Var sånn passe opplagt til første start. Først ut var:

Agility:
Om jeg husker riktig var denne banen helt grei. Det var opplagt at man skulle gå høyreslalom, men jeg turte ikke å ta sjansen, derfor byttet jeg om til venstre. Dette gikk greit 🙂 Fikk en feltfeil, jeg ble så sur fordi når jeg trente på torsdag terpet jeg på det ! Argh, hvorfor må vi ha de feltene? De er jo supre å hoppe av! 😀
Med våre 5 feil, ble det desverre ikke det siste nappet. Kom på 2. plass med den beste tiden av alle !

Lag:
I denne banen ble det mye tull! Kanskje den var litt vanskelig ? Neida, banen var grei den bare ikke på vårt nivå.. I dette løpet satt feltene. ! 😀 Hurra, jeg gjorde som jeg skulle. Kom igjennom med 10 feil. Fikk feil i slalomen, hun hoppet inn i pinne 2 også fikk vi en vegring? jaja, gått er gått. Er fornøyd med at feltene gikk 🙂 Selvfølgelig gikk laget bra og jeg ble kvalifisert til NM! 🙂

Hopp:
Dette løpet var perfekt, nesten. Vi fikk en sur vegring som uheldigvis gjorde at vi ikke fikk noe napp. Hvis dere ser på filmen under kan dere se at Liz er litt skeptisk i slalomen, dette er pga det var en stoor vanndam der som jeg løp opp i slik at det sprutet på henne. Kjempe fornøyd med løpet, ikke noe å klage på utenom feilen. Dette var jo egenlig min feil fordi jeg var litt utydlig på «linja». Det er viktig å finne linjene i et løp. Finner man disse kan man spare mye 🙂

Åpen hopp:
I dette løpet skulle jeg ta mange sjanser og det tok jeg. Vi tok høreslalom og mange bakombytter! Poenget var at jeg skulle gjøre det jeg pleier å kunne gjøre på treninger. Ja, jeg er litt feig der. Jeg støtter og hjelper henne mer på stevne enn på trening, men det er vell logisk?
Det var så vidt, fikk hentet henne godt inn før slalomen hvis dere ser på filmen under.
Jeg og Liz var en av de få som var feilfrie og det endte med en 2. plass! JA, i åpen hopp 😀 Griseflaks kaller man det der. Vi hadde ikke den beste tiden, men vi var feilfrie 🙂

Så kommer det en dag med nye muligheter 🙂 Var kjempe fornøyd med dagen før så denne dagen kunne lite bli bedre, men være var betraktlig MYE bedre ! På lørdagen regnet det noe fryktlig. De fleste på stevnet var vell kalde og ikke minst våte? Mine joggesko var tunge som bly etter alt vannet, men merket at det ble varmt vann i skoene hvis jeg hadde løpt lenge nok med dem.Først ut denne dagen også var:

Agility:
I dette løpet ble det ingen feltfeil, men jeg gjorde handling jeg ikke skulle gjøre. For å få hun ned på feltet byttet jeg etter stigen og det skulle jeg ikke fordi da fikk jeg en dårlig linje til hinderne etter og opp på møne. Liz hadde den beste tiden av alle ekvipasjene i sin klasse, men det ble en feil i slalomen.

Lag:
Kan si meg enig i at dette er helgens beste løp av oss! Ingen ord, filmen taler for seg selv..
Laget vant og Liz løp 4,8 m/s i dette løpet!

Hopp:
Dette løpet ble disk. Hun hoppet feil hinder ut etter slalomen og jeg tok også høyreslalom her også ! Super flink har jeg blitt til å bruke dette i konkurranser nå 🙂 Veldig fint løp og fornøyd. Jeg er forsatt litt usikker på hvorfor jeg disket? – Bjørnar eller Stine?
Jeg havner litt langt bak etter slalomen også, feil inngang i slalomen er min feil. Jeg presser henne.

Åpen hopp:
Fortsatt et løp med sjanser som sist. Vi tilsammen 1o feil, pga en feil og et riv. Det må være hennes første riv på et stevne. Hun river egenlig aldri, men men en gang må jo være den første? 🙂
Liz hadde ikke den dårligste tiden, men vi havnet langt ned pga våre 10 feil. Ble derfor bare en 8. plass 🙂

Liz var sliten etter dette stevnet, men ikke så mye enn etter det sist stevne. Hun har vært kjempe flink hele helgen og gitt alt hun har hele tiden. Hun sparer ikke på noe 😛 Merket at hun var mer opplagt på søndag en på lørdagen, virket som om det var mer fart i henne 🙂

Det er så utrolig mye jeg gleder meg til framover! Ny skole, ferie og …

.. dere kan vell bare gjette?

– Silje og Liz ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s