A- testen

På mandag var det ikke vanlig trening, det var A- testen. Hvis du klarer testen kan du rykke opp til neste parti som er B.
Man må gjennom 3 deler. En vanlig hoppekombinasjon, veldig enkel. Deretter er det en feltkombinasjon, også veldig enkel 🙂 Tilslutt er det en løpetest, som egentlig er veldig tragisk å ha syntes jeg. Hvis dere ser på bane 1 og 2 blir de snudd etterhvert 🙂

Liz besto testen! 😀 Vi hadde meget bra på nesten alt, fine slalominnganger og felt hadde hun også ! Jippi : ) Til helgen igjen er det stevne og det gleder vi oss kjempe mye til ! Men før stevne skal jeg først bli ferdig med eksamen. Kom opp i naturfag, organisk kjemi. Er egentlig ganske fornøyd med det, fordi det er et fag uten regler  ! 🙂 På torsdag skal jeg da stå foran sensor og presantere dette. Da jeg er ferdig med eksamen skal jeg på trening og trene litt til konkurransen i helgen. Håper det blir fint vær !
Tusen takk til Stine som filmet løpene mine 🙂

– Silje og Liz.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s