Hyttetur.

Denne helgen har jeg og Liz vært på hyttetur 😉 Vi var på hytta vår sammen med pappa, farmor, farfar, Marie og Nemi.

Vi har gjort mye forskjellig. Selvfølgelig klarte vi ikke å holde oss unna agility’en. På fredagskvelden ble slalomen med hoppehinder og tunell satt opp. Jeg har trent mye på høyreslalom. Det går helt supert når hun er konsentrert. Vi har nå også fått trent litt mere med forstyrrelser. Merket på treningen på torsdag at hun faktisk kan reagere på det rundt seg. Så når hun er 100 % fokusert går det bra, og det er hun stortsett på de fleste konkurranser. Vi har også trent litt på kommandoen «rundt» og «mellom». Dette har hun å begynt å skjønne hva er. Nemi har også prøvd seg på litt agility og hun liker best å bare hoppe over hinder. Hun har prøvd slalomen også, men hun syntest det blir for kjedelig. Tunellen NEKTER hun å gå igjennom. Men men, hun er en jakt hund! 🙂

Vi har ikke bare trent agility. På lørdagen gikk vi på fisketur, men desverre ingen fangst. Jeg fikk tatt noen super fine bilder av Liz. Hun er egentlig ganske ufotogen, men når fiskeduppen var tilstede ble hun helt i 100! Hun ble helt vill når vi skulle kaste ut duppen. Hvis jeg hadde sluppet henne ville hun nok svømt utti. Liz tok også årets første bad, eller hun vasset og blåste bobler i vannet. Dette med bobler er hvis veldig gøy..! 😀

I morgen er det tid for å bli testet! Det er jo bare A- testen og den er veldig enkel. Kan se om jeg kan få filmet det 😉 Jeg tror vi kommer til å bestå, tilogmed Synne klarte det. Når Synne klarer det, kan vell kanskje alle klare den?

Det har jo vært uttakstevne i helgen og jeg vil ønske alle som klarte å komme med lykke til i VM! Stine er en av de 3 små hundene som klarte dette. Gratulerer!

– Silje og Liz.

Bilder:

En kommentar om “Hyttetur.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s